tu1
tu2
TU3

Da li znate koliko vrsta ogledala za kupatilo postoji?

Zrcalni dio kupaonskog ormarića jednostavno se može klasificirati na:
1. Materijal ogledala

  • Srebrno ogledalo

Uglavnom se odnosi na stakleno ogledalo čiji je stražnji reflektirajući sloj srebrne boje.Glavne prednosti su jasna slika, visoka reflektivnost, velika svjetlina i dobra reprodukcija boja.Još jedna karakteristika je dobra izdržljivost i dug vijek trajanja.

微信图片_20230605093014

 

  • Aluminijumsko ogledalo

Aluminijsko ogledalo je svijetlo, a aluminijsko ogledalo je slabo otporno na vlagu.Iako je refrakcija lošija, a performanse otporne na vodu i vlagu su niže, ali cijena je niska, a tržište niske cijene voli koristiti ovu vrstu proizvoda.

微信图片_20230605093109

 

  • LED ogledalo

LED ogledala mogu da emituju svetlost, a postoje dva glavna tipa: jedno je ogledalo sa spoljnom LED svetlosnom trakom, a drugo je ogledalo sa skrivenom LED svetlosnom trakom.Razlika između njih je da li možete vidjeti LED svjetlosnu traku.Ako ne vidite svjetlosnu traku, to je ogledalo skrivene LED svjetlosne trake.

3
2. Ormar za ogledalo

  • Potpuno ograđen

Potpuno zatvoren ormarić sa ogledalom je ormarić koji je zatvoren iza ogledala, a vrata ogledala moraju biti otvorena da bi se vidio ormar iznutra.

0301

 

  • Polu-zatvorena

Ako vam je teško otvoriti i zatvoriti vrata, možete pronaći ovakva poluzatvorena.Predmeti koji se često koriste postavljaju se direktno na ormarić kako bi se smanjio problem otvaranja i zatvaranja vrata.Neki predmeti koji se često ne koriste mogu se staviti u ormar za ogledalo i uzeti po potrebi.

WPS图片(1)

 

  • Embedded

Ugradbeni tip je sličan dizajnu niše, vrlo su slični, cijeli ormar je ugrađen u zid, ovo sada nije baš popularno.

Hcf85fab678bd4ad5a2cbdba6690dfa670.jpg_960x960

Ogledalo možete odabrati prema vašim potrebama


Vrijeme objave: Jun-05-2023